14 Şubat 2012 Salı

Earth Defense Force: Insect Armageddon




Bilirsiniz, Hollywood doğadaki en ufak, zararsız bir böceği bile canavarlatırıp film yapmayı sever. Herşeyden para kazanmayı bilirler, bu yönünü de hep takdir etmişimdir her ne kadar yeterince saçma da olsa. Earth Defense Force: Insect Armageddon da bariz şekilde bu senaryolardan etkilenen ve oyuna aktaran bir yapım. TPS kamerasıyla oynuyoruz ve Earth Defense Force adlı özel birliğin bir üyesiyiz. Dünya dev böcekler, haşaratlar tarafından işgal edilmiştir ve bizim görevimiz de New Detroit şehrini bu istiladan kurtarmak. Uzaylıların ne olduğu, nereden geldiği pek belli değil. Aslında gerekli de değil, amaç belli; bolca aksiyon.

Oyunun campaign yani ana senaryo modu çok uzun değil. 15 kısa bölümden oluşuyor ve muhtemelen bir gün içinde bitirebilirsiniz, tabii sıkılmazsanız. Zira ben senaryodan pek zevk alamadım, hem ilgi çekici bir hikaye yok, hem de kendini fazla tekrar ediyor. Bölümler başlamadan önce sınıf ve silah seçimi yapmak gerekiyor. Burada bolca çeşit var, zaten oyunda fazlasıyla açılabilir silah mevcut. Üzerinizde ise maalesef en fazla 2 tane taşıyabiliyorsunuz.

Her bölümde çeşitli görevler oluyor, sürekli bir noktadan bir noktaya gitmek zorundasınız. Böcek yuvalarını yok etmek gibi işler yapıyorsunuz, yanınızda takım arkadaşlarınız oluyor. Böcek mi diyeyim, canavar mı diyeyim bilmiyorum ama onlar da çok çeşitli. Dev karıncalar, arılar herşey var. Hatta devasa bosslar çok hoş gözüküyor. Yine de bir saatten sonra oyunun senaryo modu tek başınıza oynuyorsanız sıkmaya başlıyor. Sürekli önünüze geleni öldürmekten başka birşey yapmıyorsunuz. Üstelik silahların vuruş hissi de berbat olduğundan zevk alamıyorsunuz.
Fragman


İşletim Sistemi:Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
İşlemci: 2.0Ghz Çift çekirdekli CPU (herhangi bir Core 2 Duo veya AMD X2 veya daha iyi)
Bellek: 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
Hard Disk Alanı: 6 GB
Ekran Kartı: 512MB Ekran Kartı, Shader Model 3 veya daha yüksek (AMD Radeon 4350 veya NVIDIA GeForce 7900 Performans eşdeğeri)

Linkler:
http://hotfile.com/dl/146499376/62ef060/ForumWho-Earth.defense.force.insect.armageddon.skidrow.rar.html

0 yorum:

Yorum Gönder