8 Şubat 2012 Çarşamba

Kehanet Online

Kehanet Online indir 4.18 average 5 based on 252 votes 252.
Kehanet Online indirMMORPG tarzı oyunlardan hoşlananların merakla beklediği Kehanet Online oyununu, oyun indir sitemizde bulabilirsiniz. Joygame firmasının son harikası olarak adlandırılan bu oyunu, herkesin oynamasını indiroyunu.com editörleri de tavsiye etmektedir. Kehanet Sihirli Anahtarlar oyununu oynamaya hemen başlayabilirsiniz.
Wolfteam oyununu, online oyun oynayıp da bilmeyen yoktur. Joygame firmasının efsaneleşmiş online oyunu Wolfteam sonrasında, bir diğer oyun çıktı stüdyolarından. Joygame oyunlarının hayranları bu oyunu dört gözle bekliyordu. Ve bekleyiş sona erdiğinde muhteşem bir MMORPG online oyun ortaya çıkmış oldu. Oyunda 5 farklı ırk ile mücadeleye başlayabilirsiniz. Bu sefer görüntülerin tamamı anime kalitesinde ve muhteşem akıcılığa sahip.
Oyunda kullanabileceğiniz ırklar Luluanta, Naiti, Vata, Delfis ve tabi ki insan ırkı. Evet yanlış duymadığınız oyunda bu ırkların yanında insan ırkını da kullanabiliyorsunuz. Oyunun tamamını Türkçe olarak oynayabiliyorsunuz. Joygame Türk oyuncu piyasasının kalitesini bildiği için, oyunun tamamını Türkçe dil desteği ile sunuyor. Bunun sonucunda Kehanet Online oyununu tamamen Türkçe oynayabileceksiniz.
Oyunun genel konusu ise verilen görevleri tamamlayarak, level atlama mantığını içeriyor. Oyunda sizi sıkmayacak binlerce görevin mevcut olması ise Kehanet Online oyununu uzun zaman oynayacağınız anlamına geliyor.Özellikle kaliteli grafikleri ise oyunda sizin en çok sevdiğiniz unsur olacak. Oyunu oynamak için oyun dosyasını indirmeniz gerekiyor.
Linkler:
http://www.indiroyunu.com/download-arsivi/kehanet-online-download.html

0 yorum:

Yorum Gönder